Redken Nature + Science All Soft Conditioner 250ml

300 kr

Redken introducerar Redken Nature + Science som är ett kompromisslöst alternativ till våra kultfavoriter inom hårvård; All Soft, Extreme och Color Extend.

Nya Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår. Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan.

Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Nature + Science All Soft Conditioner är ett mjukgörande balsam för torrt/skört hår som innehåller björksav som tillför intensiv mjukhet och gör håret lätt att reda ut. Använd som ett komplett system med Nature + Science All Soft Shampoo. Applicera i fuktigt hår efter schamponering och skölj. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

250ml

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 884486400574 Kategorier: ,
Varumärke:Redken
Brands