Redken Nature + Science All Soft Shampoo 300ml

265 kr

Redken introducerar Redken Nature + Science som är ett kompromisslöst alternativ till våra kultfavoriter inom hårvård; All Soft, Extreme och Color Extend.

Nya Redken Nature + Science är hårvårdsserier av hög kvalitet med av ingredienser av naturligt ursprung som ger mjukhet, styrka och färgintensitet. Redken använder vetenskap för att omvandla naturliga material till effektiva ingredienser till hår.

Vi anser en ingrediens vara av naturligt ursprung om den är oändrad från sitt naturliga tillstånd eller har genomgått bearbetning, men fortfarande bevarar mer än 50% av sin molekylära struktur från den ursprungliga växt- eller mineralkällan.

Alla serier är veganska vilket innebär att de inte innhåller ingredienser eller biprodukter av animalsk ursptrung. Alla flaskor är tillverkade av 94% återvunnen plast och 6% färgämne.

Nature + Science All Soft Shampoo är ett mjukgörande schampo för torrt/skört hår som innehåller björksav som rengör håret och gör det mjukt, lätthanterligt och glansigt. Använd som ett komplett system tillsammans med Nature + Science All Soft Conditioner. Skaka flaskan väl. Applicera i vått hår, löddra till ett skum och skölj noggrant. Fortsätt med balsam och leave-in-produkter. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

300ml

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 884486400611 Kategorier: , ,
Varumärke:Redken
Brands