Living Proof Perfect Hair Day Body Builder 257 ml

289 kr

 

 

Perfect hair Day (PhD)™ Body Builder är en fyllighetsgivande spray som ger ditt hår exakt rätt mängd av fyllighet och rörelse och gör din styling lätt att forma.

Med vårt justerbara munstycke anpassas partikelstorlek, sprayfrekvens och blandningen av flexibla och fasta polymerer som skapar omedelbar fyllighet med mjukhet oavsett vilken inställning du använder.

THE SCIENCE
Perfect hair Day™ Body Builder har ett specialmunstycke som gör att du kan anpassa hur mycket fyllighet du tillför frisyren bara genom att vrida på munstycket.

Vrid munstycket mot More body (+) för en partikelstorlek som är 46 % större och 25 % högre sprayfrekvens, utformat för att ge massor av fyllighet.
Vrid munstycket till Less body (-) för en lägre sprayfrekvens och partikelstorlek som ger lite mindre fyllighet.
Eller välj ett läge däremellan om det passar just din styling bättre.

Huvudingredienser
Optimalt förhållande mellan flexibla och fasta polymerer som samverkar för att skapa fyllighet med mjukhet oavsett munstyckets inställning
En blandning av glans- och mjukgivare tillför naturlig glans och bidrar till att blanda polymererna och göra dem mer flexibla och mjukare
Antistatiska ingredienserna motverkar statisk elektricitet, gör håret lättare att borsta samt vårdar det

ANVÄNDNING:
Appliceras på torrt och styla hår. Vrid munstycket till More body (+) för mer eller Less body (-) för mindre fyllighet. Håll behållaren på 15-25 cm avstånd från stylat, torrt hår. Dela in håret i sektioner och spraya. Avsluta med att spraya ytterligare för extra fyllighet och stadga. Vrid INTE munstycket förbi markeringarna (+) och (-) på silverringen.

TIPS FRÅN STYLISTERNA
“Detta är den ultimata hårprodukten — Den ger dig luftighet och rörelse som passar alla tillfällen. Brunch med tjejerna? Tillför lite fyllighet. Viktigt jobbmöte? Tillför en gnutta mer. Dags för en utekväll? Vrid munstycket hela vägen till max. Detta är den finishingprodukt du ska använda och skicka med varje kund hem.”

“Luta huvudet från sida till sida, spraya med önskad inställning och krama håret för att skapa fyllighet – använd More-läget för ett omedelbart resultat och Less-läget för en mjukare look.”

257ml

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 815305022479 Kategorier: ,
Varumärke:Living Proof
Brands