Living Proof No Frizz Nourishing Oil 100ml

329 kr

PRODUKTBESKRIVNING
En näringsrik olja som ger medium till tjockt hår ett revolutionerande skydd mot friss och massor av återfuktning. Snabbabsorberande formula för ett mjukt, glänsande och välmående hår.
No Frizz Nourishing Oil är en snabbabsorberande olja som tämjer och lugnar även det frissigaste av hår. Denna näringsrika oljeblandning är formulerad speciellt för att efterlikna hårets naturliga oljor, vilket ger ett revolutionerande skydd mot friss och massor av återfuktning för ett mjukt, glänsande hår som känns friskt och återfuktat.

No Frizz Nourishing Oil innehåller:
en optimerad blandning av näringsrika oljor som efterliknar hårets naturliga, och som återfuktar och gör torrt, frissigt hår smidigt och naturligt glänsande
vår patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA) som viktlöst blockerar fukt och ger ett mjukt och följsamt hår
Denna snabbabsorberande formula fungerar både på torrt och fuktigt hår och skapar inga beläggningar.

Nourishing Oil är silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

ANVÄNDNING
Börja med ett till två pumptag Nourishing Oil och arbeta genom fuktigt eller torrt sektionerat hår. Upprepa vid behov.
Vid användning på lockigt hår, vänta tills lockarna är torra, fördela sedan oljan i händerna, vrid och snurra lockarna med fingrarna för att tillföra frisskydd och fukt.
Nourishing Oil är lätt och snabbabsorberande. Använd den närsomhelst för att förbättra den naturliga texturen, återfukta och tämja flygighet.
No Frizz Nourishing Oil är utformad för att jämna ut och tämja hela spektrumet av frissiga hårtexturer från fint, frissigt till tjockt, frissigt till lockigt, frissigt. Om du använder på fint, frissigt hår, använd sparsamt och applicera huvudsakligen i topparna.
Tjockt, frissigt och lockigt, frissigt hår kan kräva mer produkt för bästa resultat.

100ml

I lager

Artikelnr: 850426006816 Kategorier: , ,
Varumärke:Living Proof
Brands