Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo 250ml

289 kr 197 kr

Detta schampo är berikat med hyaluronsyra och har en lätt formula som är idealisk för blekt, avfärgat, grått eller faux-blonde hår, Den skonsamma produkten rengör håret från föroreningar, avlägsnar ämnen som gör håret matt samt lugnar och återfuktar från rot till topp. Det blonda håret får en lätt känsla och härlig lyster och blir blankt ända ut i topparna. Håret får återfuktning och förbereds för behandling.
Ger långvarig fukt och strålande glans.
Får håret att se 8 x blankare ut när den används med Cicaflash.
Avlägsnar olika typer av smuts och föroreningspartiklar.
Motverkar att föroreningspartiklar återigen samlas på fibern.
När den kombineras med Cicaflash blir håret 11 x mer motståndskraftigt mot att brytas av.
När den kombineras med Cicaflash eller Masque Ultra-Violet får hårfibrerna återfuktning i upp till 24 timmar.
Ger håret 4x mer glans.

Användning:
Blöt håret och avlägsna sedan överflödigt vatten innan du applicerar en mängd schampo motsvarande en femkrona lite åt gången i håret. Tillsätt vatten och massera in schampot.

Fokusera den första delen av schamponeringen på hårbotten och använd fingertopparna för att massera hårbotten och avlägsna smuts. Skölj ur noga.

Fördela en mängd schampo motsvarande en femkrona ytterligare en gång, lite åt gången. Den andra gången du masserar in schampot kommer det att löddra mer, vilket hjälper till att rengöra håret ända ut i topparna. Skölj ur noga.

Tips – Använd schampot för att tvätta håret varje dag eller alternera med Bain Ultra-Violet för att rengöra håret skonsammare samtidigt som varma och gula toner neutraliseras.

250ml

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 3474636692170 Kategorier: , ,
Varumärke:Kérastase
Brands