Balmain Paris Hair Couture Perfume Chevuex 100 ml

1,249 kr

Balmain Paris Hair Couture introducerar en hårparfym, en raffinerad och delikat doft som ökar sinnena och ger en frisk och harmonisk doft. Balmain Hair Perfume är infunderat med både silkeprotein och argan elixir för att ge både nåring och fukt och en långvarig doft.

Presenterad i en lyxig glasflaska färdig med en chic Parisian Vaporizer som skapar en lätt, osynlig slöja och ger en perfekt täckning med varje spray. Njut av den upplyftande kraften hos Balmain Hair-signature doft i sin renaste form, Doften är subtilt diffus under dagen, förstärks av hårets naturliga rörelse. Den unika blandningen av de finaste nycklarna skapar en upplyftande upplevelse som vädjar till alla. Noterna utvecklas med tiden, med dofter av stjärnaanis, dragon, tallskog, persika blomma, hallon, gardenia, apelsinblomma, kryddnejlika, jasmin, ros, ylang-ylang, aprikos, lila amber, vanilj, sandelträ, cederträ, balsam och vit musk..

Balmain Pars Hair PPerfume Chevuex finn bara i en begränsade upplaga men är bara ett av alla måsten för inför jul och nyårs säsongen. Signatur Balmain är noggrant utvecklad doft för både hår och på kroppen Berikat med vårdande ocgh fuktgivande argan och silkeproteiner.

Användning: Spraya parfym på en borste eller direkt på håret för att ge håret en delikat doft. avsluta på handleder och dekolletaget
För: Alla hårtyper.
Backstage Secret: . Används gärna i kombination med Argan Moisturizing Elixier för en argan boost och ett optimalt skydd av håret

100ml

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 8718969476522 Kategori:
Varumärke:Balmain
Brands